SCREEN%20SHOT%202019-10-07%20AT%2012.46_

Over Alive

Sinds Juni 2019 wordt Alive steeds bekender in hun omgeving. Ze begonnen klein op feestjes, maar breiden zich steeds meer uit tot muziek cafes and centra. De leden komen vooral uit west- en midden- Nederland en vormen samen een sterk team en hebben een goede band met elkaar.
De band speelt voornamelijk het genre rock/pop, met onder andere covers van Pearl Jam en Red Hot Chili Peppers. Met deze stijl onderscheiden zij zichzelf van andere nieuwe bands van tegenwoordig.
Alive hoopt de kunst van muziek te delen en het opnieuw te laten waarderen door de jongere generatie. Met de hechte band die de jongens onderling hebben, brengt Alive veel energie en enthousiasme, en weet goed het publiek erbij te betrekken.

 
Komende evenementen
TBD
De Fuut
Strandpaviljoen De Fuut
TBD
StudioGonz
StudioGonz
 
 
fullsizeoutput_2a73_edited_edited.jpg

Simon Lindeman

Zanger

Simon Lindeman is de oprichter van de band Alive. Hij is 17 jaar oud en komt uit Alphen aan den Rijn. Door zijn passie voor muziek was hij met zijn vijfde begonnen met het spelen van de drums, maar is zich sinds 4 jaar meer gaan richten op zang en gitaar waar hij zijn eigen nummers mee kan spelen. Daarnaast is hij ook begonnen met het leren van basgitaar, speelt hij ukelele en mondharmonica.

Alessandro Stinis

Lead gitarist

Alessandro Stinis is 18 jaar oud en komt uit Ypenburg. Hij is de lead gitarist van Alive en hij speelt sinds zijn 15de gitaar en houdt zich bezig met het schrijven van rifjes en solos. Hij heeft destijds in meerdere bandjes gespeeld en heeft zo al wat ervaring op kunnen doen.

fullsizeoutput_2a5d_edited_edited.jpg
fullsizeoutput_27f2_edited_edited_edited.jpg

Thom Buitelaar

(Ritme) Gitarist

Thom Buitelaar is 18 jaar oud en komt uit Gouda. Sinds zij achtste speelt hij al gitaar maar is de laatste jaren steeds meer gaan focussen op zang. Verder produceert hij ook zijn eigen nummers. Met al tien jaar ervaring and creativiteit heeft hij veel te geven en is een bijzondere aanvulling.

Luc Hofstra

Drummer

Luc Hofstra is het nieuwste lid van de band. Hij is 17 jaar oud en komt uit Amersfoort. Hij speelt al negen jaar drums en heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan door in bandjes te spelen en veel op te treden. Sinds kort produceert hij ook muziek op zijn laptop om zijn muzikale visie te verbreden.

PHOTO-2019-09-28-15-54-30_edited.jpg
 
 
 

0636536491

©2019 by Alive. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now